PAZO Grup Holding

Pazo Grup este reprezentantul certificat in Romania al grupului Marazzi, liderul mondial in productia de ceramica, si cuprinde 11 branduri de ceramica si obiectele sanitare Hatria, fiind singurul din Europa de Est ce are acces la toate aceste branduri. O companie tinara, infiintata in noiembrie 2002, ce poate constitui fara a exagera, un model de succes romanesc, ce dovedeste ca valori precum calitatea serviciilor si grija fata de client fac diferenta dintre un lider si restul competitorilor.

Astfel, Pazo Grup a devenit in patru ani de la infiintare cel mai important furnizor de produse si servicii pe piata proiectelor cu produse ceramice din Romania, precum si cel mai mare importator Marazzi din Centrul si Estul Europei. Avem un portofoliu de lucrari impresionant, Pazo Grup fiind furnizor in peste 70% din proiectele imobiliare majore din Romania.

Fiind foarte conectat in piata imobiliara din Romania, Pazo Grup Holding a devenit un furnizor complet de servicii pe acesta piata, de la consultanta, project management pana la servicii de montaj. La ora actuala, din grupul de firme Pazo Grup Holding fac parte si companiile Devon Classic Design - reprezentant certificat Devon&Devon in Romania - si Terraform - servicii de montaj pentru toate tipurile de pardoseli, lideri in domeniile lor de activitate. Pazo Grup este si reprezentantul in Romania a Jacuzzi Europe inca din 2005. Totodata din grupul de firme Pazo fac parte si compania Pazo Services – specializata pe toata gama de facility management: instalatii electrice, curenti tari si curenti slabi, instalatii de climatizare, instalatii de incalzire, instalatii de stingere incendiu, curatenie, etc, precum si Fabertek - companie specializata in comercializarea sistemelor de rosturi de dilatare, reprezentant Migua in Romania.

La ora actuala, grupul de firme Pazo Grup Holding este unul din cei mai importanti furnizori de servicii pe piata imobiliara din Romania, avand un turnover consolidat in anul 2008 de 14 milioane euro, iar in 2013 a inregistrat o crestere fata de 2011 de peste 25% pana la 7,4 milioane euro.

Pana in prezent am contractat peste 200 de proiecte industriale, mall-uri, hyprermarketuri, showroom-uri, complexe rezidentiale, avand suprafete cuprinse intre 6.000 si 40.000 mp.Cunoastem, la nivel de profesionisti, solutiile constructive utilizate "la zi" si asiguram intreaga gama de servicii pentru constructii si finisaje in constructii.

Terraform SRL este unul din cei mai importanti funizori din piata de servicii montaj pardoseli. Pana in prezent am contractat peste 100 de proiecte industriale, mall-uri, hyprermarket-uri, showroom-uri, complexe rezidentiale, avand suprafete cuprinse intre 10.000 si 35.000 mp, totalizand aprox 500.000 mp de gresie si 700.000mp de sapa.

Terraform este certificata ISO 9001, ISO 14001, OHASAS 18001.

 

 

 


Va asteptam cu noutati si sfaturi utile privind designul de interior, in showroom-ul nostru din strada Paris nr. 9, Bucuresti!