Cu o activitate de peste 17 ani in Romania, Pazo Grup Holding va ofera un pachet complet de solutii pentru amenajarea casei dvs. (placaje ceramice din Italia si Spania, obiecte sanitare, tapet decorativ si multe altele).

MARAZZI

Culori si materiale pentru proiectarea bucatariei dvs. industriale


O atmosfera care este purtata in timp, relaxata, creativa, chic: atributele unei bucatarii stil industrial

Stilul industrial, inspirat de holurile din New York cu spatii deschise si tavane inalte, este o tendinta populara in designul interiorului, folosita in fiecare camera din casa.

Bucatariile cu stil industrial ofera combinatia ideala a aspectelor pure cu caracteristici contemporane, o combinatie ce produce interioare care sunt atat primitoare, cat si dinamice.

In ceea ce priveste culorile, bucatariile industriale prefera nuantele care amintesc de atractia fabricilor de moda veche. Nuante intunecate, cu o predominanta de negru, de obicei echilibrate de multitudinea de lumini naturale prin ferestrele mari sau de sisteme de iluminare artificiala pozitionate cu gust.

Atmosfera creata de o bucatarie de stil industrial este generata de caracteristici simple, dar si de spatii mari de lucru, perfecte pentru oaspeti si divertisment. Prin urmare, aceasta filozofie bazata pe simplitate are in mod cert aspectul sau practic, cum ar fi conductele, containerele si rafturile pentru instalatii sanitare, de exemplu, capata o noua viata.

De asemenea, aspectul peretilor si podelelor joaca un rol fundamental in realizarea unui efect industrial. Daca nu aveti un perete frumos de caramida care sa fie lasat gol sau vopsite in alb, puteti opta intotdeauna pentru o placare ceramica cu efect de caramida. Colectia Bricco de la Marazzi este ideala pentru acest rol; potrivita pentru pereti si pardoseli, are o gama de culori neutre, cu atractia eterna a zidariei goale si se imbina atractiv cu lemnul si betonul. Daca doriti sa va inspirati din placile majolica din traditia ceramica, colectia Pottery de la Marazzi, inspirata de "azulejos", ofera detalii in tonuri de epoca, ideale pentru a adauga personalitate peretelui principal de fundal. Oricine cauta un efect minimalist, dar cu calitatile versatile ale placilor ceramice, poate opta pentru colectia Essenziale, completa alb si doar 6 mm grosime.

Materialele cele mai in vogua pentru a crea aceasta aparenta stare de uzura, includ metalele, cum ar fi fierul sau otelul, periat - dar de asemenea lustruit, lemnul natural sau cu aspect material si betonul.

In acest ultim caz, colectia Powder de la Marazzi este raspunsul la cerintele dumneavoastra. Este o placa portelanata cu efect de beton, disponibila in sase nuante, model hexagon si modele originale, foarte eficiente pentru a da caracter peretilor sau pardoselilor bucatariei dvs. industriale.

Nu in ultimul rand, pentru cei care doresc sa tina pasul cu cele mai recente modele de "terrazzo all veneziana" sau materiale fragmentate de piatra, colectia Mystone Ceppo di Gre este absolut perfecta. Este un nou produs din ceramica care reproduce cu precizie caracteristicile rocilor din regiunea Lombardia, care au mari "pietricele" incluse. Colectia Ceppo di Gre vine in patru nuante, doua reci si doua calde, care arata bine cu lemnul, metalele si nuantele intunecate gasite in bucatariile industriale.Galerie Foto

Colectii folosite

Colectii

Va asteptam cu noutati si sfaturi utile privind designul de interior, in showroom-ul nostru din strada Paris nr. 9, Bucuresti!