Gresie și faianță
PARTENERI PAZO

Producători Gresie și faianță

Indiferent de camera pe care vrei s-o renovezi, astăzi există soluții de gresie și faianță care răspund oricărei necesități sau dorințe. Poți alege între o gamă largă de modele de gresie și faianță din ceramică cu efect de marmură, lemn, mozaic, de diferite dimensiuni și cu proprietăți antiaderente, antibacteriene, antifoc. Atunci când sunt alese cu grijă, combinațiile de gresie și faianță – fie ele pentru bucătărie, baie sau camera de zi – creează un element de finisare care îmbină armonios mobilierul, decorul, iluminatul și paleta de culori ale camerei. Pentru că reprezintă baza tuturor celorlalte elemente și influențează considerabil succesul sau eșecul estetic al încăperii, gresia și faianța trebuie alese cu grijă.

Gresie și faianță în funcție de destinație

De cele mai multe ori, configurația spațiului în sine dictează modelul potrivit de gresie sau faianță. De exemplu, într-o baie de mici dimensiuni se vor folosi culori deschise – albul și nuanțele de bej contribuind la crearea senzației de spațiu și lumină. O alegere potrivită pentru camera de zi este gresia cu efect de lemn sau cu efect de beton, datorită rezistenței la trafic și murdărie, precum și proprietăților antibacteriene. Bucătăria este un spațiu ce permite mai multe combinații de gresie și faianță, de la mozaicuri și modele grafice la culori vibrante. Dimensiunea plăcilor de gresie și faianță este un alt aspect de luat în considerare, în funcție de efectul care se dorește a fi creat. În vreme ce plăcile de dimensiuni mari pot contura o senzație contemporană, minimalistă, cu ajutorul plăcilor de dimensiuni mici sau chiar a celor de tip mozaic se pot crea accente de culoare, puncte de interes pentru un design cu mai multă personalitate.

Culori potrivite pentru gresie și faianță

În același sens se poate vorbi și despre paleta de culori. Tonurile de gri și bej servesc drept o bază neutră ideală într-un design minimalist, în vreme ce culorile vibrante sunt potrivite pentru designul expresiv. Un sfat general pentru oricine își amenajează sau redecorează casa este atenția la detalii și alegerile bazate pe raționalitate. Prețul sau lipsa de timp nu trebuie să fie factori de decizie, pentru că, pe termen lung, nu vei face decât să pierzi mai mulți bani și să irosești mai multă energie. Un produs de calitate influențează calitatea vieții prin durabilitatea sa, proprietățile și designul care răspund unor nevoi particulare. Casa este locul în care petreci timp alături de cei dragi și care se traduce pentru fiecare membru al familiei drept cel mai sigur și confortabil loc de pe pămând. Asigură-te că alimentezi acest confort fizic și psihic prin fiecare decizie pe care o iei în ceea ce privește locuința. Cu gresia și faianța potrivite, locuința ta nu va fi doar funcțională, ci funcțională și fabuloasă, o adevărată experiență estetică.