Programează
o întâlnire!

Caută
Close this search box.
Logo Pazo

Despre noi

Cine suntem?

Fiecare poveste de succes a fost la început un vis.

Povestea noastră începe în 2002, când ne-am propus să transformăm peisajul industriei de finisaje și amenajări interioare din România. Am fost ghidați de o viziune clară și am știut încă de la început direcția în care ne îndreptăm. Călătoria aceasta frumoasă ne-a adus în punctul în care suntem acum, cel în care am devenit unul din cei mai importanți furnizori de finisaje de interior.

Vă invităm să descoperiți atmosfera distinctivă a showroom-ului nostru, amplasat într-o casă construită în anul 1939, unde veți fi întâmpinați de elemente precum ferestre cu arc, pereți cu decorațiuni originale, podele din lemn restaurate. Aceste detalii frumoase se împletesc cu eleganță cu cele mai recente tendințe în design, creând un spațiu cu adevărat unic.

Contact imagine Pazo interior

Obiective

Obiectiv interactiune clienti

În timpul călătoriei pe care o împărtășim, ne propunem să construim relații. În primul rând, cu cei care trec pragul showroom-ului nostru, și apoi, cu fiecare spațiu la care contribuim pentru a-i aduce frumusețe.

Obiectiv 2 eficacitate

Alegerea cu grijă și responsabilitate a celor mai potrivite produse pentru publicul nostru țintă. O selecție atentă, orientată către detalii fine și axată pe sustenabilitate.

Obiectiv 3 experienta

Oferirea unei game variate de servicii, unite de un singur element comun: excelența.

Valorile după care ne ghidăm

Credem cu tărie că detaliile fac diferența. Toată echipa Pazo este implicată și atentă la detalii. Ne place enorm ceea ce facem și ne alegem partenerii în funcție de viziunea lor și de punctul în care vor să ajungă cu produsele pe care le creează. 

Nu este suficientă frumusețea finisajului, ci contează întreaga poveste din jurul lui – poveste care pentru noi primează. De la ea pornim și continuăm cu estetica, durabilitatea, calitatea, funcționalitatea produselor și, desigur, cu aspectele ce țin de sustenabilitate.

Despre noi Principiile noastre

Viziunea noastră

Ne-am propus să redefinim standardele eleganței. În showroom-ul nostru, nu doar selectăm finisaje, ci creăm o armonie perfectă între aspectul lor rafinat, atmosfera caldă a spațiului și unicitatea fiecărui destinatar. Înțelegem profund semnificația frumuseții în ochii clienților noștri, astfel încât fiecare produs să se integreze armonios în viața lor și să rămână o sursă constantă de inspirație pentru noile tendințe în design.

Plecăm de la premisa că eleganța nu constă doar în aspectul estetic, ci și în adaptabilitatea produselor la nevoile și gusturile individuale ale fiecărui client. Astfel, aspirăm să oferim nu doar finisaje, ci experiențe personalizate și durabile. Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe în design, astfel încât produsele noastre să fie mereu în pas cu evoluțiile din domeniu.

Viziunea noastră nu se oprește la simpla comercializare, ci la crearea unui spațiu în care fiecare element contribuie la povestea de eleganță a clienților noștri.

Despre noi imagini prezentare colaj