Ascot

Ascot Ceramiche a fost înființat în 1973 în districtul ceramic Sassuolo și de atunci a fost unul dintre brandurile de top din industria ceramică italiană.
Încă de la început, Ascot s-a specializat în cercetarea materialelor naturale, argilelor și mineralelor, care prin procese tehnologice devin suprafețe de pereți și pardoseli de o calitate, măiestrie și rezistență excelente.
Ascot a derulat numeroase colaborări cu arhitecți și designeri în ultimii 20 de ani, inclusiv Roberta Luppi, Claudio La Viola, Boris Tellegen și Fundația Keith Haring, doar pentru a numi câteva care au contribuit la marele succes al mărcii.
Astăzi, marca Ascot își schimbă aspectul și trece printr-o perioadă de profundă transformare. Achiziționată de multinaționala Victoria PLC, producător și distribuitor internațional de produse inovatoare pentru pardoseli, Ascot își propune să capteze fiecare nevoie de piață chiar mai eficient și mai rapid, răspunzând cu servicii și produse care să răspundă provocărilor pe care vi le-a provocat viitorul.
Viitorul începe acum, o nouă cale de a călători împreună.

PARTENERI PAZO

Producători

IA LEGĂTURA CU NOI

Contactează-ne