Rulează videoul
Marazzi - Pazo.ro

Marazzi

Marazzi este cel mai cunoscut brand din sectorul plăcilor ceramice pentru pardoseli și pereți, remarcându-se prin calitatea acestor produse; în fapt, reprezintă un punct de referință în industria mobilierului și designului italian.
Compania a fost înființată în 1935, la Sassuolo, zonă ce avea să devină polul internațional în crearea plăcilor ceramice de calitate și care s-a dezvoltat, de-a lungul timpului, alături de companie.
Marazzi este cea care a adus principalele inovații tehnologice, de proces și de proiectare din sectorul plăcilor ceramice, scriind istorie în acest domeniu și reprezentând un punct de referință pentru industria din întreaga lume.
Deschiderea față de cercetare și curajul de a experimenta, dar și capacitatea de a anticipa schimbările și evoluțiile din arhitectură și design, atenția pentru mediul înconjurător, durabilitatea produselor. Acestea sunt punctele forte care au permis Marazzi să ajungă un lider în această industrie atât în Italia, cât și la nivel internațional.
Astăzi, Marazzi face parte din Mohawk Industries Inc., cel mai mare producător de pardoseli din lume, listat la bursa din New York, și se mândrește cu o reputație internațională extraordinară atât în rândul proiectanților, arhitecților și companiilor de construcții, cât și al distribuitorilor și clienților finali.

PARTENERI PAZO

Producători

IA LEGĂTURA CU NOI

Contactează-ne