Rulează videoul

Martinelli Luce

Natura și geometria ca surse de inspirație
Am putea începe să relatăm povestea lui Martinelli Luce spunând că s-a născut în 1950, într-o perioadă plină de expansiune cu ferment creativ și constructiv. Era perioada postbelică; unul în care caselor italiene lipseau multe obiecte și era aproape o misiune pentru designerii vremii să creeze și să fabrice obiecte plăcute și funcționale din punct de vedere estetic. În acest context, Elio Martinelli a reușit să se distingă prin abordarea sa de design care a unit respectul pentru forme geometrice riguroase și esențiale cu respectul pentru natură, din care s-a inspirat pentru linii și forme surprinzător de originale.

De la înființarea lui Martinelli Luce, ne-am inspirat întotdeauna câteva valori fundamentale
Prin inovație, spunem despre pasiunea pentru munca noastră, care trece în mod forțat prin impulsul schimbării, de a cere constant mai mult de la noi înșine, de a vedea din unghiuri mereu diferite ceea ce pentru alții pare un punct fix, o siguranță constantă.

Credem în esențial, care pentru noi înseamnă fără bibelouri sau de prisos inutil. Liniile pe care le proiectăm care modelează și conturează produsele noastre sunt minime și maxime în același timp. Nu este doar o chestiune de design: este conceptul de design și filozofia de producție.

PARTENERI PAZO

Producători

IA LEGĂTURA CU NOI

Contactează-ne