Rulează videoul

ETO

Etò Ceramiche este noul proiect de design al Matrix Modellerie, o companie lider în modelare sanitară.
Istoria Matrix este o istorie a măiestriei excelente, în care proiectele companiilor internaționale producătoare de articole sanitare de înaltă calitate au fost modelate de cincizeci de ani.
O cunoaștere tradițională care își găsește astăzi o nouă formă contemporană în brandul Etò. Scopul este de a combina armonios măiestria și contemporaneitatea, forma și materialul. Gestul și frumusețea.

La rădăcina istoriei lui Etò se află Severino Marrancone, care de 50 de ani este unul dintre profesioniștii de referință în lumea modelării ceramicii.
În mulți ani de muncă a reușit să creeze în jurul său un anturaj de artizani care împărtășesc cu el pasiunea și cultura muncii lor.
În 2003 adună o echipă de muncitori experți alături de tineri băieți dornici să învețe arta: astfel a luat naștere un atelier de modelare ceramică care a devenit în scurt timp partenerul tehnic al celor mai de succes companii mondiale din sector.
Astăzi, cu o viziune împărtășită de cei trei copii ai săi, lansează brandul de ceramică Eto ‘forme: sinteza carierei sale profesionale, pentru a contesta limitele materialului ceramic și a crea colecții avangardiste.

PARTENERI PAZO

Producători

IA LEGĂTURA CU NOI

Contactează-ne