SfaturiCe obiecte sanitare alegem pentru o baie cu design contemporan?
obiecte sanitare

Ce obiecte sanitare alegem pentru o baie cu design contemporan?

Design-ul și funcționalitatea sunt standardele pe care și le doresc clienții atunci când vor să își amenajeze baia. Pentru că are un rol important în orice locuință, baia trebuie să fie confortabilă, să aibă un aspect plăcut și să ne dea o stare de bine. De aceea este important să alegem obiectele sanitare potrivite care să ne dea ofere confortul căutat atunci când începem proiectul de amenajare baie. Obiectele sanitare sunt, fără îndoială, elementele cheie ale unei băi. Ele oferă echilibrul dintre spațiul de mișcare, funcționalitate și confort, iar alegerea acestora trebuie să se realizeze cu multă atenție, deoarece sunt mulți factori de luat în calcul. Dimensiunile băii sunt principalul aspect de care trebuie să ținem cont atunci când alegem obiectele sanitare pentru amenajare baie. Aici poți descoperi idei amenajare băi mici, care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie pentru a obține spațiul de care ai nevoie.

Află mai departe ce producători de obiecte sanitare recomandă specialiștii Pazo pentru amenajare băi cu design contemporan!

Amenajarea unei băi premium cu obiectele sanitare de la Artceram

The.Artceram este un cunoscut brand italian ce se remarcă prin produse originale și proiecte aflate sub semnul inovării. Obiectele sanitare semnate The.Artceram sunt rezultatul cercetărilor tehnologice, al atenției pentru design și pentru trendurile din domeniu. Producătorul italian oferă soluții complete de amenajare baie. The.Artceram realizează obiecte sanitare din ceramică, marmură, precum și obiecte de depozitare din metal, într-o varietate de forme și culori.  Din catalogul Artceram pentru 2022 fac parte obiectele sanitare din ceramică lucioase sau mate, disponibile în 17 culori diferite. Suprafețele texturate ale chiuvetelor, toaletelor și căzilor de baie bifează standardele ce țin de spațiu, design și funcționalitate. De la combinația clasică alb-negru la nuanțele deschise ale marmurei și aspectul solid al materialelor naturale, obiectele sanitare de la Artceram se disting printr-un element comun: grija pentru produsul final și atenția la nevoile estetice ale clienților.

O baie în culori naturale, cu obiecte sanitare de la Azzura Bagni

Semnătura distinctivă a brandului italian Azzura Bagni constă în atenția pe care o acordă fiecărui detaliu. Design-ul, calitatea și versatilitatea produselor respectă tradiția italiană și, în același timp, tendințele și inovațiile din domeniul amenajărilor interioare. Cauți idei de amenajare baie în note elegante? Obiectele sanitare de la Azzura Bagni creează încăperi inundate de culori naturale și compoziții sofisticate.

Vrei o baie cu hidromasaj? Alege produsele de la Balteco

Balteco este lider în fabricarea băilor cu hidromasaj în Europa de Nord. Obiectele sanitare Balteco se remarcă prin design-urile moderne (de exemplu căzile asimetrice sau dreptunghiulare), dar și prin materialele din care sunt realizate (piatră sau acril). Echipa de dezvoltare a Balteco este formată din designeri și ingineri, care analizează și optimizează fiecare detaliu al băilor de hidromasaj, de la design-ul exterior până la controlul electronic. De-a lungul timpului, Balteco a introdus numeroase funcționalități importante și soluții tehnice, ce au fost adoptate ulterior de alți producători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *