SfaturiModele de gresie și faianță 41zero42 recomandate de specialiști pentru un design modern

Modele de gresie și faianță 41zero42 recomandate de specialiști pentru un design modern

41zero42 este mai mult decât o companie producătoare de plăci ceramice; este un spațiu creativ, care vizează excelența în ceramică, importanța cercetării sale și livrarea unui produs excepțional. 41zero42 are un modus operandi care promovează îmbinarea diferitelor elemente din diferite contexte. Elementele industriale și artizanale, culorile vibrante și neutre, mediul minimal și designurile maximaliste sunt amestecate și lasă multitudinea de limbaje interconectate să aducă la viață un nou suflu pentru designul arhitectural. Dorința 41zero42 de a depăși granițele domeniului ceramicii și de a pătrunde în terenul designului interior se reflectă în fiecare piesă de placă ceramică produsă, capabilă să încifreze un mesaj profund estetic și emoțional. Familiarizează-te în rândurile următoare cu plăcile ceramice 41zero42, produse care aduc profunzime oricărui proiect de design și poartă o poveste pe fiecare milimetru din suprafața lor.

Tipuri de produse cu design modern listate pe pagina acestui producător

Faianță ceramică cu efect de tapet PAPER41 UP – Fascinația pentru lumea finisajelor cu povești de spus a determinat 41zero42 să conceapă și să obțină plăci ceramice cu efect delicat de tapet. În acest fel, formele, culorile și emoțiile prind viață pe o bază ceramică extrem de subțire, element flexibil și inovator pentru decor și design. Colecția de faianță Paper41 Up by 41zero42 conține modele florale, vegetale și abstracte de 3,5 mm grosime și în format 50×100 cm cu suport din fibră de sticlă. Fiecare panou are un model care continuă de la o piesă la alta cu o îmbinare de 1 mm. Această tehnică decorativă inovatoare îmbunătățește definiția și profunzimea culorilor, în vreme ce forța emoțională și impactul acestor teme amintește de atmosfere care pot fi uneori îndepărtate și fascinante. Filosofia 41zero42 consideră că orice mică imperfecțiune spune o poveste și conferă un plus de caracter produsului în sine și designului final, astfel că te poți aștepta la mici semne căpătate în urma procesului de producție.

PULP, colecție de gresie și faianță ceramică cu efect de marmură – 41zero42 propune o colecție cu efecte bogate, grafice și colorate de marmură. Inspirația pentru această colecție este Arabescato, o marmură rară și foarte căutată, originară din Italia. Indisponibilitatea acesteia, precum și valorile ecologice ale brandului 41zero42 au determinat producția unor plăci ceramice de gresie și faianță pentru baie, bucătărie, living sau piscină, care îmbină durabilitatea ceramicii cu atemporalitatea marmurei. Designerii 41zero42 au explorat referința Arabescato, transformând-o ulterior în 5 culori diferite – negru, auriu, roșu, verde, albastru, cu 3 posibilități de finisaj – lustruit, mat delicat, senzație de nefinisare. Prin aceste 5 variații cromatice, materialul devine puternic, dinamic și suprarealist.

SUPERCLASSICA: faianță și gresie bej marca 41zero42 – Punctul de plecare pentru această colecție a fost studiul culorii bej. Bejul, probabil cea mai caldă, naturală și elegantă nuanță, a fost interpretată într-o colecție de gresie și faianță cu aspect de piatră, în opt finisaje și șapte dimensiuni. Aceste elemente au fost proiectate cu atenție pentru a fi amestecate și asortate între ele într-un cadru contemporan, oferind în același timp dinamică și textură suprafețelor. Superclassica by 41zero42 preia diferite interpretări: lustruit, natural, gravat, structurat. Pe lângă gama variată de plăci bej, inspirate de piatra naturală, colecția include și Peggy – o gresie de 60x120cm cu finisaj lucios – și două finisaje de perete prezentate în două dimensiuni – 15x15cm și 10x40cm,  disponibile în două culori: alb și un verde strălucitor, care oferă un echilibru natural-artificial perfect întregii colecții. Cu Superclassica, 41zero42 oferă astfel o serie de oportunități de amenajare, ideale atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru cele comerciale, proiecte interioare și exterioare, cu miza de a personaliza orice spațiu și de a-i maximiza potențialul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *