Programează
o întâlnire!

Caută
Close this search box.
Logo Pazo

Plăci ceramice Marazzi pentru o casă cu stil și design original

Există spații în care funcționalitatea și estetica se îmbină atât de armonios și de subtil, încât, deși nu poți spune ce anume te face să te simți bine, pur și simplu recunoști calitatea. Dacă urmărești câteva principii simple, poți obține un design original al casei tale, stilul care îți reflectă personalitatea, dar și aspectele ce țin de utilitatea și funcționalitatea spațiului.

Descoperă în continuare de ce atunci când alegi un brand de top în materie de ceramică, poți obține la tine acasă atât efectul estetic impresionant, cât și funcționalitatea spațiului. Uneori câteva alegeri simple pot face diferența dintre un spațiu oarecare și o casă cu stil, bine gândită.

Marazzi – producător popular de ceramică

Gresia și faianța ocupă un rol important în ceea ce privește confortul casei. Plăcile ceramice Marazzi sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea Made in Italy.

Mai mult, brandului italian Marazzi îi datorăm principalele inovații tehnologice, de proces și de design din industria gresiei și faianței. Brandul italian investește constant în cercetare și experimentare, iar capacitatea de a anticipa schimbările și evoluțiile în arhitectură și design a contribuit semnificativ la obținerea recunoașterii internaționale. Marazzi se poziționează la cel mai înalt nivel din industrie atât în Italia, cât și la nivel mondial.

Portofoliul brandului Marazzi deține peste 3.000 de produse:

  • plăci ceramice
  • gresie porțelanată
  • elemente decorative
  • obiecte sanitare
  • mobilier de baie
  • tapet

De la concept la producție și produs final, prioritatea Marazzi este să îmbunătățească calitatea vieții prin amenajări interioare de foarte bună calitate. Deși produsele ce poartă semnătura Marazzi au o calitate premium, compania oferă posibilitatea de a realiza proiecte deosebite, raportate la fiecare tip de buget.

Produsele Marazzi variază ca stil, formă, paletă de nuanțe, structuri diverse ale materialelor ceramice de finisare. Portofoliul acestui brand de top permite abordarea oricăror proiecte de amenajări interioare, indiferent de complexitate.

Cele mai populare colecții Marazzi

Plăci ceramice decorative Marazzi cu efecte naturale. Această colecție de gresie și faianță Marazzi îmbină duritatea ceramicii cu texturile regăsite în natură. Plăcile de ceramică redau cu fidelitate o serie de materiale naturale, printre care:

  • piatră
  • beton
  • marmură
  • lemn

Prin această colecție, producătorul de plăci ceramice Marazzi a reușit un pas spectaculos în domeniul inovației tehnologice: colecția redă 1 la 1 nervurile lemnului, textura pietrei și aspectul atemporal al marmurei.

Plăci de mari dimensiuni de la Marazzi

Notorietatea brandului Marazzi se datorează unui cumul de factori, dar în special atenției la detalii, așa cum sunt rosturile, sau îmbinările plăcilor. Prin lipsa rosturilor, plăcile Marazzi creează efectul de fluiditate și unitate.

Spre deosebire de plăcile ceramice clasice, cele de mari dimensiuni sunt și mai ușor de curățat și întreținut. Cu mai puține linii de chit, curățarea este un proces simplu și rapid.

Un alt avantaj al plăcilor de mari dimensiuni Marazzi este că, indiferent de dimensiunea camerei în care sunt aplicate, aceasta va părea mai spațioasă și mai luminoasă. Pentru un plus de luminozitate, se recomandă alegerea unor plăci ceramice Marazzi în nuanțe deschise: alb, bej sau gri. Nuanțele delicate și modelele monocrome oferă posibilitatea ca spațiul să fie decorat cu orice tip de mobilă. Finisajele Marazzi se pot folosi pentru podele, pereți, piese de mobilier, piscină.

Cum să alegi plăcile ceramice Marazzi potrivite?

Destinația plăcilor de gresie și faianță este primul criteriu în funcție de care se aleg. Astfel, plăcile ceramice de baie Marazzi vor fi diferite de cele de bucătărie pentru că îndeplinesc funcții diferite: antialunecare, antimucegai, antifonic, rezistență la incendiu, antimicrobi.

Este recomandat ca dimensiunea, culoarea și textura să fie criterii urmărite secundar, după funcționalitate. De asemenea, un criteriu adesea ignorat, dar care merită toată atenția, este impactul minim asupra mediului. Producția plăcilor ceramice într-un mod sustenabil, prietenos cu mediul este o prioritate pentru orice producător serios.

Iar Marazzi este în topul listei la nivel mondial. Când alegi Marazzi, alegi calitate, sustenabilitate, stil și funcționalitate pentru casa ta. Descoperă colecția de plăci ceramice Marazzi și creează un spațiu personalizat, modern, cu vibrațiile calității italiene și bunului gust.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm să-l distribui prietenilor:

Ultimele tendințe