SfaturiÎți dorești o pardoseală deosebită? Schimbă „look-ul” casei tale cu plăci ceramice de calitate de pe pazo.ro!
plăci ceramice de calitate de pe pazo.ro

Îți dorești o pardoseală deosebită? Schimbă „look-ul” casei tale cu plăci ceramice de calitate de pe pazo.ro!

Mocheta și parchetul poate că au avut momentul lor de glorie când vine vorba de finisaje pentru pardoseli, însă acest lucru s-a întâmplat demult. Astăzi putem găsi satisfacerea tuturor dorințelor – de la cele tehnice la cele decorative – într-un singur produs: plăcile ceramice. Pardoselile din plăci ceramice sunt potrivite pentru orice tip de încăpere. Sunt ideale pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi holul, bucătăria, baia sau livingul. Plăcile ceramice pentru pereți sunt, la rândul lor, un decor impresionant, cu caracteristici la fel de impresionante pentru bucătărie sau baie. Cu toate acestea, este important să alegi plăci ceramice concepute special pentru o anumită zonă a locuinței, pentru a te bucura de proprietățile lor și, în cele din urmă, de îmbunătățirea calității vieții. Plăcile ceramice de pe pazo.ro nu sunt doar un produs desăvârșit din perspectiva designului – plăci ceramice de mari dimensiuni, cu efecte găsite în natură, ci și din perspectiva tehnică – întrucât antiaderența, antifonia, ignifugarea sunt doar câteva dintre proprietățile acestora.

Plăci ceramice cu efect de piatră

Plăcile ceramice cu efect de piatră asigură eleganța și rezistența într-un singur produs. Mai mult decât plăci ceramice gri, ele au o consistență luminoasă, un efect de piatră reinterpretat într-un spirit inovator, o personalitate sobră și minimalistă. Acest produs permite continuitatea designului, posibilități infinite de exprimare și are o mare sensibilitate ecologică.

Majoritatea plăcilor ceramice de pe pazo.ro au conținut reciclat și respect față de mediu în procesul de producție. Suprafața, care este antiderapantă, plăcută la atingere și ușor de curățat, face din plăcile ceramice o bază ideală pentru o pardoseală elegantă, discretă, confortabilă, atât în interior, cât și la exterior. Plăcile ceramice inspirate din piatra naturală se găsesc în mai multe dimensiuni și finisaje (mat sau lucios, diferite nuanțe). De asemenea, pe site-ul Pazo poți găsi și modele cu structuri tridimensionale și desene geometrice decorative, care pot oferi un efect surpriză plăcilor ceramice clasice.

Plăci ceramice cu efect de lemn

Dacă ești în căutarea unei alternative la parchet, bucură-te să afli că există plăci ceramice cu efect de parchet, care-i imită cu fidelitate personalitatea, căldura și nervurile, păstrând, totodată, durabilitatea și rezistența ceramicii. O imitație de lemn elegant, cu performanțe extraordinare, împinge plăcile ceramice către orizonturi neexplorate, unde naturalețea incredibilă a lemnului se întâlnește cu inovația tehnologică pentru a recrea senzația autentică și sofisticată a acestui material prețios.

Pe pazo.ro poți găsi plăci ceramice într-o varietate de culori (nuanțe din spectrul de bej, maro, gri), formate (de la cele clasice la mari și foarte mari), tipuri de lemn (stejar, nuc, brad), modele de nervuri, forme (de la plăci ceramice hexagonale la cele în romburi). Oricare ar fi alegerea ta, cert este că plăcile ceramice cu efect de lemn depășește linia conceptului de autenticitate și deschide noi orizonturi în proiectarea spațiilor.

Plăci ceramice cu efect de marmură

Marmura a fost întotdeauna materialul decorativ prin excelență, sinonim cu eleganța și luxul. Marmura este materialul care amestecă contemporaneitatea și tradiția, minimalismul și clasicul. Iar plăcile ceramice decorative cu efect de marmură sunt multifațetate, mereu diferite, cu culorile, modelele, luminozitatea și designul imprevizibil al nervurilor sale.

Pazo oferă mai multe colecții de gresie porțelanată cu efect de marmură care sunt inspirate din istoria construcțiilor italiene – de exemplu, Statuario, Calacatta sau travertin – sau din cele mai ilustre soiuri de marmură din lume.

Plăcile de imitație de marmură sunt disponibile în toate dimensiunile: mici, medii, mari și extra mari. Finisajele sunt la fel de ofertante: lucios, mat sau garnisit cu structuri tridimensionale și decorațiuni geometrice care formează un contrast armonios cu nervurile marmurei și le oferă o nouă modernitate. Design sobru și suav, mozaicuri în forme modulare, decorațiuni în stil brocart și damasc, structuri subțiri 3D. Eleganța eternă a celor mai fine tipuri de marmură se întâlnește cu designul contemporan într-o colecție de gresie porțelanată ultrarezistentă pentru pardoseli și pereți.

Design și utilitate într-un produs desăvârșit

Casa este locul în care confortul ar trebui să fie la el acasă, iar pentru a susține acest confort trebuie să alegi produse care depășesc caracteristicile strict estetice. Capacitatea plăcilor ceramice de a imita perfect materialele naturale – lemn, piatră, marmură – și materiale arhitecturale, precum cimentul, teracota, terrazzo nu se rezumă la atât. Plăcile ceramice aduc farmecul celor mai fine materiale pe o suprafață rezistentă, cu performanță de top, ușor de curățat și cu acțiune excepțională antibacteriană și de protecție a suprafețelor.

Plăcile ceramice sunt o propunere care, prin multiplele formate, modele și finisaje, se înscriu într-o eleganță sobră și versatilă, cu un stil natural și trendy. Pentru a asigura armonia spațiilor locuinței tale, nu uita să consulți și acest ghid de amenajare pentru plăci ceramice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.